Islamitisch onderwijs wekt in een moslim de fundamenten van de islam. Islam is een manier van leven voor ons moslims, niet alleen een geloof. Om een ​​moslim te laten opgroeien en zijn leven op de islamitische manier te leven moet hij/zij de islam van jongs af aan leren en beoefenen.

Teamleider

Een teamleider heeft een sleutelrol in een organisatie en is iemand die richting, instructies en begeleiding geeft aan een groep individuen, die ook wel een team genoemd kunnen worden, met als doel een bepaald doel te bereiken. Een effectieve leider kent de sterke en zwakke punten en motivaties van haar teamleden. Werkprocessen structureren, doelen formuleren, medewerkers aansturen. Overal waar mensen samenwerken is management nodig. Om vakinhoudelijke en technische ontwikkelingen te kunnen bijhouden, is kennis van fundamentele managementvaardigheden geen overbodige luxe. Dit geldt voor elke medewerker in elke branche, ongeacht de positie in een organisatie. Je krijgt direct overzicht en een beter begrip voor de gang van zaken in de werkomgeving.

Wat ga ik leren?

Kennis, inzicht, vaardigheden en attitude.

De student leert organisatiekunde, plannen en beheersen, organiseren en leidinggeven.

Doelgroep

Eenieder die op mbo-niveau wil werken als teamleider en daarna doorgroeien naar de volgende opleiding voor middle manager op hbo-Ad niveau.

Cursusduur en aantal lessen in de virtual classroom

Deze cursus duurt 3 maanden en bestaat uit 4 lessen van elk 2,5 uur. Data en tijdstippen voor de lessen worden in overleg met de deelnemer vastgesteld.

Studiematerialen

  • Het lesmateriaal is samengesteld door ervaren vakdocenten, hand-outs en studiemateriaal in pdf zijn gratis.
  • De student dient daarnaast zelf een studieboek aan te schaffen, dit wordt bij de bevestiging van de inschrijving bekend gemaakt.

Vereisten/Instructies

  • Vooropleiding minimaal op lbo-4 ontwikkelingsniveau
  • Goede internetverbinding
  • Wilskracht om te studeren

MBS Examen

  • Uitwerken van een praktijkgerichte moduleopdracht uit je eigen werkomgeving.
  • De geslaagde ontvangt het MBS diploma per post toegestuurd.

Kosten

  • Donatie aan Stichting NIRI is eenmalig € 575,- Je krijgt een aparte email na aanmelding voor het donatie betaalverzoek.
  • Wilt u een MBS factuur ontvangen, dan kost deze opleiding € 850,-.

Inschrijven kan door hierop te klikken.

Translate »
error: Content is protected !!