Islamitisch onderwijs wekt in een moslim de fundamenten van de islam. Islam is een manier van leven voor ons moslims, niet alleen een geloof. Om een ​​moslim te laten opgroeien en zijn leven op de islamitische manier te leven moet hij/zij de islam van jongs af aan leren en beoefenen.

Senior Manager

Senior Manager is bedoeld voor consultants, midden managers, leidinggevenden en professionals die hun management- en persoonlijke leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. Het programma richt zich op het ontwikkelen van je zakelijk inzicht en persoonlijke leiderschapsvaardigheden, zodat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan je organisatie en de samenleving. Praktijkgerichte inleiding op het vakgebied behandelt worden actuele thema’s zoals digitale business transformatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wat ga ik leren?

Kennis, inzicht, vaardigheden en attitude.

Vakgebieden: organisatiekunde, leiderschap & management, strategisch management, digitale transformatie, internationalisering, corporate governance, HRM, organisatiebesturing, -cultuur, – structurering, -ontwikkeling, maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Doelgroep

Eenieder die op bachelor niveau wil werken als professional.

Cursusduur en aantal lessen in de virtual classroom

Deze cursus duurt 4 maanden en bestaat uit 6 lessen van elk 3 uur. Data en tijdstippen voor de lessen worden in overleg met de deelnemer vastgesteld.

Studiematerialen

  • Het lesmateriaal is samengesteld door ervaren vakdocenten, hand-outs en studiemateriaal in pdf zijn gratis.
  • De student dient daarnaast zelf een studieboek aan te schaffen, dit wordt bij de bevestiging van de inschrijving bekend gemaakt.

Vereisten/Instructies

  • Vooropleiding minimaal op hbo-4 ontwikkelingsniveau
  • Goede internetverbinding
  • Wilskracht om te studeren

MBS Examen

  • Uitwerken van een praktijkgerichte moduleopdracht uit je eigen werkomgeving.
  • De geslaagde ontvangt het MBS diploma per post toegestuurd.

Kosten

  • Donatie aan Stichting NIRI is eenmalig € 995,- Je krijgt een aparte email na aanmelding voor het donatie betaalverzoek.
  • Wilt u een MBS factuur ontvangen, dan kost deze opleiding € 1450,-.

Inschrijven kan door hierop te klikken.

Translate »
error: Content is protected !!