Islamitisch onderwijs wekt in een moslim de fundamenten van de islam. Islam is een manier van leven voor ons moslims, niet alleen een geloof. Om een ​​moslim te laten opgroeien en zijn leven op de islamitische manier te leven moet hij/zij de islam van jongs af aan leren en beoefenen.

Manager

Manager is het management in de middenlaag (tactisch) van een hiërarchische organisatie. Managers geven leiding aan teamleiders (operationeel) en stafmedewerkers, en zijn de schakel tussen het hoger management of de directie (strategisch) en de medewerkers op operationeel niveau van de organisatie. Ze zijn indirect verantwoordelijk voor de prestaties en productiviteit van uitvoerend personeel, omdat de teamleider verantwoordelijk is voor de prestaties. Kortom, de manager vervult een spilfunctie tussen directie en medewerkers, klanten, leveranciers en collega’s van andere afdelingen.

Wat ga je leren?

Kennis, inzicht, vaardigheden en attitude.

Vakgebieden: management, organisatiekunde, organisatiecultuur en -structuur, wet- en regelgeving, werkverdeling, projectmanagement, organisatieontwikkeling, samenwerken, communicatie en conflicthantering, leidinggeven, strategische planning, ondernemerschap, besluitvormingsprocessen, procesmanagement, personeelsmanagement, logistiek management, ICT, privacy en risicomanagement.

Doelgroep

Eenieder die op hbo-niveau wil werken als manager en daarna doorgroeien naar de strategisch niveau. Je volgt hiervoor Advance Management.

Cursusduur en aantal lessen in de virtual classroom

Deze cursus duurt 4 maanden en bestaat uit 5 lessen van elk 2,5 uur. Data en tijdstippen voor de lessen worden in overleg met de deelnemer vastgesteld. Reeds geplande lesavonden: 19/2, 11/3, 1/4, 22/4, 13/5-2024

Studiematerialen

  • Het lesmateriaal is samengesteld door ervaren vakdocenten, hand-outs en studiemateriaal in pdf zijn gratis.
  • De student dient daarnaast zelf een studieboek aan te schaffen, dit wordt bij de bevestiging van de inschrijving bekend gemaakt.

Vereisten/Instructies

  • Vooropleiding minimaal op Mbo-4 ontwikkelingsniveau
  • Goede internetverbinding
  • Wilskracht om te studeren

MBS Examen

  • Uitwerken van een praktijkgerichte moduleopdracht uit je eigen werkomgeving.
  • De geslaagde ontvangt het MBS diploma per post toegestuurd.

Kosten

  • Donatie aan Stichting NIRI is eenmalig € 575,- Je krijgt een aparte email na aanmelding voor het donatie betaalverzoek.
  • Wilt u een MBS factuur ontvangen, dan kost deze opleiding € 950,-.

Inschrijven kan door hierop te klikken.

Translate »
error: Content is protected !!