Islamitisch onderwijs wekt in een moslim de fundamenten van de islam. Islam is een manier van leven voor ons moslims, niet alleen een geloof. Om een ​​moslim te laten opgroeien en zijn leven op de islamitische manier te leven moet hij/zij de islam van jongs af aan leren en beoefenen.

Inleiding munazara

Over cursus

Alle lesmateriaal is al vertaald naar het Nederlands en kan de geïnteresseerde direct beginnen de opleiding te volgen zonder eerst Arabisch en Urdu te hebben geleerd.

Opleidingsvorm

E-learning: zelfstudie, dus op je eigen tempo leren waar en wanneer het je uitkomt.

Studeren voor cijferlijst met diploma

Na inschrijven voor de module (rechtsboven) kunt u meteen beginnen met studeren, maar u krijgt geen cijferlijst met diploma als bewijs dat u gestudeerd heeft bij Stichting NIRI. Wilt u wel een cijferlijst met diploma (diploma alleen als de volledige opleiding is afgerond) dan klikt u op de volgende hyperlink  aanmelden bij de studentadministratie.

Erkenningen en accreditatie

 • Taajush Shari’ah Mufti Akhtar Raza Khan Qādri (radi Allāhu anhu)
 • Mufti-e-Azam Europe Allama Abdul Wajīd Qādri (Alayhir Rahmah)
Toon meer

Wat ga je leren?

 • Technieken van munazara (debat) en respect. Een debat is een gestructureerd gesprekstrijd over een kwestie of beleid. Er zijn twee kanten, een ondersteunende en een tegengestelde. Voordelen van debatteren zijn onder meer: u in staat stellen na te denken over aspecten en perspectieven die u misschien niet hebt overwogen. Moedigt je aan om strategisch te spreken. Verbetering van de spreekvaardigheid in het openbaar. Leren hoe je een overtuigend argument maakt.

Cursus inhoud

Debattechnieken

 • Studenteninformatie
  00:00
 • Studievaardigheden
  00:00
 • Debatteren (lesmateriaal downloaden)
  00:00
 • Examen: mondeling
Translate »
error: Content is protected !!