Islamitisch onderwijs wekt in een moslim de fundamenten van de islam. Islam is een manier van leven voor ons moslims, niet alleen een geloof. Om een ​​moslim te laten opgroeien en zijn leven op de islamitische manier te leven moet hij/zij de islam van jongs af aan leren en beoefenen.

Assessment aanvraag voor vrijstelling CPS 1

Over cursus

Als je een verzoek om vrijstelling voor de modulen van CPS 1 wilt indienen stuur je van je genoten islam opleiding het diploma met cijferlijst waarop de modulen van CPS 1 op Hbo-niveau staan; dan wordt de vrijstelling vrijwel zeker toegekend. Als je dit niet kunt bewijzen maar wel denkt de kennis van de module-inhoud van CPS 1 te beheersen kan je een assessment aanvragen. Je vult dan de gevraagde informatie in en legt het CPS 1 assessment (integraal examen) af. Meteen daarna weet je of je geslaagd bent voor het examen, maar dit is dan een voorlopig examenresultaat. Het examen duurt 75 minuten en bestaat uit 47 meerkeuze- en openvragen. Er is slechts één kans om voor het assessment te slagen. Nadien nemen wij telefonisch contact op met de kandidaat voor de bespreking van het examenresultaat en voor het mondeling gedeelte van de CPS 1.

De modulen waarvoor minimaal 60 punten is gescoord levert een vrijstelling op. Voor de modulen waarvoor je voor het examen gezakt bent dien je alsnog online als e-learning te volgen en het examen af te leggen.


Toon meer

Wat ga je leren?

  • Je gaat te weten komen of je de kennis inderdaad goed beheerst.

Cursus inhoud

Voor aanvraag vrijstelling voor CPS 1 (basiskennis islam)

  • Assessment integraal CPS 1
Translate »
error: Content is protected !!