Islamitisch onderwijs wekt in een moslim de fundamenten van de islam. Islam is een manier van leven voor ons moslims, niet alleen een geloof. Om een ​​moslim te laten opgroeien en zijn leven op de islamitische manier te leven moet hij/zij de islam van jongs af aan leren en beoefenen.

Arabisch CPS 2

Over cursus

Arabisch is een belangrijke taal voor een Schriftgeleerde om authentieke boeken te kunnen lezen en begrijpen.

Arabisch is één van ‘s werelds grootste talen. Het sierlijke schrift, de prachtige stijl en de rijke woordenschat geven de taal een uniek karakter. Arabisch is het grootste lid van de Semitische taalfamilie, die ook talen als Hebreeuws en Aramees omvat. Net als de meeste andere Semitische talen wordt Arabisch van rechts naar links geschreven en gelezen.

Ongeveer 250 miljoen mensen gebruiken het Arabisch als hun eerste taal. Veel meer mensen kunnen het ook begrijpen, maar niet als eerste taal.

Toon meer

Wat wil je leren?

  • In snel tempo zelfstandige naamwoorden, voornaamwoorden, (on)bepaalde woorden, bijvoeglijke naamwoorden, enkel-, twee- en meervoud, voorzetsel, bezitsvormen, bezittelijke naamval of genitief, actieve en passieve uitspraak, tegenwoordige en toekomstige tijd, enzovoorts. Kortom, lezen, begrijpen, spreken en schrijven.

Course Content

Arabisch voor beginners

  • Studenteninformatie
    00:00
  • Les 1. Alfabet en uitspraak
    00:00
  • Examen is mondeling
    00:00
Translate »
error: Content is protected !!
Chat openen
1
Begin met chatten ...