Islamitisch onderwijs wekt in een moslim de fundamenten van de islam. Islam is een manier van leven voor ons moslims, niet alleen een geloof. Om een ​​moslim te laten opgroeien en zijn leven op de islamitische manier te leven moet hij/zij de islam van jongs af aan leren en beoefenen.

Aanbeveling categorieën RSS

Studeren bij Raza Shari’ah & Sufi school is studeren op topniveau. Dit is mijn ervaring met de opleiding Alim-e-Din welke ik door uitstekende begeleiding van Professor Ustaad Tangali hebt mogen afronden en afstuderen, Alhamdulillah.

Ik volgde CPS 1,2 en master bij RSS met de juiste theorie/praktijk verhouding voor een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de CPS 1 en 2 opleiding. Het is zeer leerzaam en makkelijk om te volgen. En Ustaad legt alles haarfijn uit, zodat het makkelijk te begrijpen is.

In mijn zoektocht naar Islamitische kennis heb ik in Usthaad Tangali een gedreven, geduldige en veeleisende professor gevonden. De leerstof is van hoge kwaliteit, een echte aanrader!

Tijdens de uitreiking Alim-e-Din diploma van RSS – “ik dacht dat dit een traditionele Alim uitreiking is met amama, maar dit is een veel hoger niveau Alim-e-Din opleiding. Wij mogen blij zijn dat wij Tangali in ons midden hebben met…

De cursussen zijn verrijkend en een echte aanrader, ook omdat de student zijn eigen tempo mag bepalen.

De cursus CPS 1 en 2 waren intensief, kennisverrijkend en leuk om te volgen. Aanrader voor eenieder.

Translate »
error: Content is protected !!