Islamitisch onderwijs wekt in een moslim de fundamenten van de islam. Islam is een manier van leven voor ons moslims, niet alleen een geloof. Om een ​​moslim te laten opgroeien en zijn leven op de islamitische manier te leven moet hij/zij de islam van jongs af aan leren en beoefenen.

Instructies voor studenten: Werken met LMS van de RSS School

 1. Wij hebben sinds 1-2-2022 de studiemogelijkheden uitgebreid met Learning Management System (LMS) voor de RSS School. Op de RSS School website staan al een aantal cursussen van CPS 1 die door eenieder gratis gevolgd kunnen worden. Verder komen ook betaalde modulen van CPS 2 en bedrijfskunde (hbo, masterclass en doctoraat) op de website te staan. Voor bestaande studenten zijn de betaalde modulen van de CPS 2 gratis te bereiken, omdat de student al betaald heeft.
 2. De meeste examens gaan ook plaatsvinden in LMS. Voor elke module is één toets moment met twee herkansingen. De kandidaat/student ziet ook na het examen meteen het examencijfer op het scherm.
 3. Examens kunnen bestaan in de vorm van: (1) meerkeuzetoets, (2) korte casus die met juist of onjuist beantwoord wordt en (3) openvragen die kort en kernachtig beantwoord dient te worden. De vormen 1 en 2 worden door LMS beoordeeld aan de hand van de vastgelegde antwoorden. Vorm 3 wordt door de examinator handmatig beoordeeld. Als het examen alleen uit de examenvormen 1 en 2 bestaan, dan weet de kandidaat/student onmiddellijk na het verzenden van de antwoorden het examencijfer. Een samenstelling van de vormen 1, 2 en 3 maakt dat het examencijfer nog niet definitief is omdat antwoorden op openvragen handmatig worden beoordeeld.

Hoe werkt LMS?

 1. Volg de introductiecursus “Kennismaken met LMS” op de website om gewend te raken aan het LMS-systeem.
 2. Voor de te volgen modulen maakt de student een aan account aan met een persoonlijk emailadres en een zelf bedacht wachtwoord.
 3. Vervolgens kan de student in DASBOARD inloggen waarin de persoonlijke modulen en dergelijke staan. Alleen de betreffende student heeft toegang tot de persoonlijke Dasboard met hun opgegeven emailadres en wachtwoord die tijdens het aanmaken van de account is ingesteld.
 4. Eenmaal ingelogd in Dasboard ziet de student in de linkerzijbalk een aantal keuzen. Door op “ingeschreven cursussen” te klikken opent een nieuw blad. Er zijn drie tabbladen:
  1. Tabblad alle cursussen: dit is een overzicht van alle ingeschreven cursussen, in dit blad kan de cursus niet geopend worden.
  1. Tabblad actieve cursussen: hierin staan de cursussen waarmee de student werkt en dus de betreffende cursus geopend kan worden.
  1. Tabblad afgeronde cursussen: deze cursussen zijn met een examen afgerond.
 5. In de ingeschreven module zijn twee tabbladen: (1) Lessen lijst en (2) Q&A waarin de student vragen kan stellen aan de docent. Deze worden binnen vijf werkdagen beantwoord.
 6. Lees frequent de Blogpagina waarin instructies en mededelingen voor de studenten staan.
 7. De bijeenkomsten in Microsoft Teams zijn vooral bedoeld om vragen die de student heeft live te kunnen stellen aan de docent. Bestudeer dus van tevoren het studiemateriaal dat online staat.
Translate »
error: Content is protected !!