Islamitisch onderwijs wekt in een moslim de fundamenten van de islam. Islam is een manier van leven voor ons moslims, niet alleen een geloof. Om een ​​moslim te laten opgroeien en zijn leven op de islamitische manier te leven moet hij/zij de islam van jongs af aan leren en beoefenen.

Subsidies en de condities

Categorieën: Webinar

Over cursus

Gemeente, provincies en de EU verlenen subsidies aan diverse instellingen, verenigingen, scholen, enzovoorts.

Wat is een gemeentelijke subsidie?

Subsidie is een tijdelijke bijdrage van de overheid of een niet-commerciële organisatie ten behoeve van het starten van een activiteit waarvan het economische belang niet direct voor de hand ligt. De aanvragende instelling verrichten namens de Raad een aantal activiteiten die de politieke partijen in hun verkiezingsprogramma hebben staan. De belangrijkste vragen zijn die de Raad stelt:

 1. Wat willen wij bereiken?
 2. Wat moeten wij voor doen?
 3. Wat mag het kosten?

De politieke opdrachten kunnen de ambtenaren niet alleen uitvoeren, daarvoor is er een formatie tekort. Daarom worden maatschappelijke instellingen ingeschakeld die voldoen aan de vereisten om deze activiteiten te kunnen uitvoeren.

De docent gaat de deelnemer meenemen in de wereld van de subsidieland en de kneepjes van het vak vertellen. De docent heeft 15 jaar lang audits uitgevoerd op onder andere verleende subsidies aan 150 instellingen zoals hogescholen, Mbo’s, basisscholen, geloofsgenootschappen, sportscholen, radio en tv, bibliotheken, kinderboerderijen, circussen, bedrijven, ondernemingen, moedercentra, vrouwenempowerment, drugsverslaafdeninstellingen, theater, enzovoorts.

Deadline aanmelden: 25-2-2023.

U ontvangt, indien u correct uw persoonlijke gegevens heeft opgegeven, de elektronische uitnodiging voor deelname aan de Webinar.

Planning Webinar:

 • Woensdag 1 maart 2023
 • Tijdblok: 19:00 – 22:00 (kan eerder stoppen)
 • Locatie: Virtual Classroom van RSS
Toon meer

Wat wil je leren?

 • De voorwaarden voor aanvragen subsidies, soorten subsidies, afrekenen verleende subsidies, dossiervorming, Algemene Wet Bestuursrecht

Cursus inhoud

Video’s

 • Hoe worden subsidies besteed in Amsterdam?
  00:00
 • Webinar Subsidieregeling preventie en participatie jeugd gemeente Den Haag 2021
  00:00
 • Universiteit van Innovatie | Gemeente Rotterdam
  00:00
Translate »
error: Content is protected !!