Islamitisch onderwijs wekt in een moslim de fundamenten van de islam. Islam is een manier van leven voor ons moslims, niet alleen een geloof. Om een ​​moslim te laten opgroeien en zijn leven op de islamitische manier te leven moet hij/zij de islam van jongs af aan leren en beoefenen.

Manager

Over cursus

Deze opleiding Nemas Middle Management is op hbo-Ad niveau.

Met ‘middle management’ bedoelen we de beroepsgroep die namens de bedrijfstop zorgt voor sturing binnen de organisatie. De managementvragen die hierbij spelen, gelden ook voor de zelfstandige ondernemer. Met het diploma Nemas® Middle Management kun je praktische managementkwesties oplossen. Met het certificaat Algemene Managementkennis beschik je over kennis van de organisatorische beginselen en weet je hoe je deze kennis in de praktijk brengt. Het certificaat Middle Management & Bedrijfsvoering richt zich op communicatie en op personeels-, financieel- en marketingmanagement. Bron: Associatie

Een manager is een persoon die verantwoordelijk is voor een deel van een bedrijf, dat wil zeggen ‘managen’ van het bedrijf. Managers kunnen de leiding hebben over een afdeling en de mensen daar werken. In sommige gevallen is de manager verantwoordelijk voor het hele bedrijf. Zo heeft een ‘restaurantmanager’ de leiding over het hele restaurant.

Managers zijn meestal verantwoordelijk voor een bepaalde functie of afdeling boekhouding tot marketing, tot verkoop, klantenondersteuning, engineering, kwaliteit en alle andere groepen. Een manager leidt rechtstreeks zijn of haar team of leidt een groep supervisors die toezicht houdt op de teams van werknemers.

Deze opleiding bestaat uit twee modulen. Na iedere module volgt een examen. Deze modulen sluiten goed aan bij de erkende examens en het diploma Nemas® Middle Management van de Associatie voor Examinering. De student kan na iedere module zich aanmelden voor deze examens bij de Associatie. Het aanmelden en de examenkosten zijn een verantwoordelijkheid van de student.

Toon meer

Wat wil je leren?

 • In deze opleiding gaat de student bedrijfskundige- en management vakken leren die onderaan in de course content staan.

Course Content

Module Algemeen Management

 • Studenteninformatie
  00:00
 • Les 1. Management
  00:00
 • Les 2. Organisatie
  00:00
 • Les 3. Werkverdeling
  00:00
 • Les 4. Bouwen van een organisatie
  00:00
 • Les 5. Samenwerken
  00:00
 • Les 6. Leidinggeven
  00:00
 • Les 7. Strategische planning
  00:00
 • Examen module algemeen management

Bedrijfsvoering

Translate »
error: Content is protected !!
Chat openen
1
Begin met chatten ...